Villkor

Beställning

Det bästa sättet att beställa från Silverdrake Smycken är genom vår e-shop här på sidan. Här visas aktuella priser samt aktuellt lagersaldo.

Tänk på att ange korrekta kontaktuppgifter!

Betalning

Vi accepterar kortbetalning via PayPal samt förskottsbetalning via bankgiro eller Swish.

PayPal

Betalning via PayPal är säkert och snabbt. Här kan du betala med kort (Visa, MasterCard och American Express) eller direkt från ditt PayPal-konto. Du behöver dock inte skapa något konto hos PayPal om du inte vill utan det går bra att betala som gäst.

Förskottsbetalning

Väljer du förskottsbetalning så kommer du att få en orderbekräftelse med ett ordernummer och totalbelopp att betala. Använd antingen vårt bankkontonummer eller Swish och kom ihåg att ange ordernumret som referens. Order som ej betalats inom 7 dagar kommer att avbrytas.

Leverans

Vår ambition är att skicka iväg lagervaror inom 3 dagar.

Leverans utanför EU

I webbshoppen tar vi för tillfället bara emot beställningar för leverans inom EU. För leverans utanför EU är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret för att få bästa möjliga lösning för dig.

Priser

Alla priser är i SEK och inkluderar 25% moms. Vi reserverar oss för eventuella fel i exempelvis prisuppgifter som kan uppstå på sidan.

Frakt

Inom Sverige skickar vi dina varor med vanligt brev eller som spårbart brev. Med spårbart brev får du en avisering till din mobiltelefon eller epost när det finns att hämta hos ditt postombud.

Du kan också välja att hämta dina varor hos oss om du bor i närheten. Kontakta oss så kommer vi överens om en tid som passar. Vi finns i Bergshamra, Norrtälje.

Ångerrätt

Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli nöjd med dina smycken. Som konsument har du dock alltid 14 dagars ångerrätt vid postorderköp enligt distansavtalslagen. Smycken som är specialbeställda, exempelvis med stämplad eller graverad text eller som på annat sätt gjorts unika för dig som kund, omfattas inte av ångerrätten. Om du inte är nöjd med varan kan du istället göra en reklamation.

Silverdrake Smycken

Silverdrake Smycken är ett registrerat varumärke. Verksamheten drivs av Joakim och Anna Silverdrake. Vi har organisationsnummer 7204280031 och företaget är registrerat för F-skatt och moms. Vill ni nå oss går det bra att använda kontaktformuläret.